meh klik kat sini!!!..

Ahad, 3 Januari 2010

bye--bye semua...


salam semua....


hari ni 3hb january 2010...
so tinggal 8 hari je lagi...
maaf ..sebelom tu nak ucapkan


SELAMAT TAHUN BARU...SEMOGA AZAM BARU 2010 KORANG TERCAPAI...




dan aku...



semoga tahun ni membawa satu pembaharuan dalam hidup aku & family....




aku pon dah x larat nak mengadap laptop ni lelama..penat huhu..tugas2 online ni sekarang diserahkan kepada abg misai sepenuhnya..senang2 masuk lah blog abg misai.. abg misai sekarang dah rajin dok depan laptop dia ni...




uat masa ni lebih kepada persiapan untuk baby ni..ye la mental n fizikal kena la kuat kan...




ok la...sebelom aku undur diri...aku dengan ikhlas ye nak mintak maaf dekat korang semua sekiranye ada salah silap yg aku penah uat pada korang...aku pon nak ambik kesempatan ni mintak maaf kat kengkawan opis aku..halalkan makan minum aku...maaf kiranya ada yg terasa hati...segala yang ter..atau yang tak disengajakan...andai kata aku masuk balik keje lepas pantang ni...aku nak belanja korang semua makan..:-) insyallah..






kepada kengkawan sekolah aku tu(misya,jun,ain,ina)..thanks...sbb korang igat lagi kat aku...harap2 perhubungan kita x putus...jemput2 lah datang ke umah aku selalu...aku leh masakkan ikan 3 rasa special tuk korang semua...tentang reunion tu yang penah kita rancangkan tu insyaallah...panjang umur dimurahkan rezeki kita akan buat...






tuk abg misai...nak mintak maaf dari hujung rambut sampailah ujung kaki...mintak ampun kiranya sayangmu ini ada buat salah yang sengaja ataupun tak disengajakan...baby dalam perut ni bukti cinta sayang kat b...semoga kehadiran ye menjadi pgerat kasih sayang kita buat selama ye...




doakan semua ye selamat...




wasalammm...


--------&---------

5 ulasan:

ONE ZABA berkata...

kami doakan agar semuanya selamat dan dipermudahkan. kabokan la kat kami kalau ada apa-apa.

azieazah berkata...

Semoga segalanya lancar, selamat melahirkan..
Moga anak dan ibu selamat...

aminnnnn....

Zura berkata...

dh nk jd ibu ye...semoga sumenye selamat...aminnnnn

@cu SaYaNg berkata...

sebak lak baca entry ko nie
apa2 pun aku doa kan semua nye selamat insyaallah...nanti jangan lupa sms tau

Ku Tak Sempurna berkata...

nak tgk gambar baby :D

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang