meh klik kat sini!!!..

Rabu, 18 Februari 2009

Hari Bahagia...















p/s: aku x larat nak masuk kan banyak2 gambo dlm n3 ni..sok sambung ek..aku edit yang lain..ni tatapan tuk mereka merindui aku...he3...rindu korang...sok aku tambah gambar2 yg rasa2 leh kongsi dgn korang le ahakss.....ape2 pon mekasih pada korang semua...

21 ulasan:

~Ery~ berkata...

wahhhh....
lawa baju...
tapi baju yg mana 1 akak tempah...
merah tuh ek...
lawa ar....
hehehe...
slamat pengantin baru.......
siap buat cover majalah g tuh....
smart ar...
hahahaha...

dayenpanthepucca berkata...

aisemen, nak aura sikit. kih3...

camat pengantin baru akak...

seriously, akak nampak cantik...^_^

Monkey D Luffy berkata...

tahniah! semoga berkekalan hingga akhir hayat... hanya mati yg memisahkan... aminnnn

-SRISUFI- berkata...

TABIK SPRINGGGGGG...TOING...TOING...


sungguh memang berseri...

sri tunggu email tau.


;p

sonata anak kancil berkata...

TAHNIAH...SELAMAT PENGANTIN BARU. CANTIK SUNGGUH PENGANTIN NI! NOW YOU JOIN THE GROUP...GROUP ORANG KAWEN LA TU...HE HE HE...

~NurKasih~ berkata...

SELAMAT PENGANTIN BARU UJIE & SUAMI
SEMOGA BERKEKALAN & BERBAHAGIA SELALU
SELAMAT MELANGKAH KEALAM RUMAHTANGGA
SEMOGA DIBERKATI DAN DIRAHMATI OLEH ALLAH S.W.T
BANYAK2 BERSABAR & BERTOLAK ANSUR

ONE ZABA berkata...

selamat pengantin baru ujie & abang misai(misai dah ilang tu) .selamat menempuh alam yang penuh dugaan dan cemburuan. jgn gaduh-gaduh tauuuuu!!!!

Wan_hazel berkata...

♥selamat pengantin baru kak ujie,,,semoga berbahagia ke anak cucu,,,,kak ujie dah masuk alam bkeluarga..jgn nakal2 taw..hehehhee

ku tak sempurna berkata...

jelessssnya tgk gambar2 tu... :)

slmt pengantin baru...

@cu SaYaNg berkata...

wah...melaram sakan ek...
sori le sbb tak dpt ke majlis ko
aku kena keje...lg pun map yg ko bg hanya utk umah selayang je..huhuhu
(mcm x nak jemput ke nogori je...)
maka nye i'Allah if x de aral melintang smp le aku ke umah selayang tu

azlin hashim berkata...

SELAMAT PENGANTIN BARU UJIE, NTAH YG KE BERAPA KALI NTAH AKU WISH... TAK KISAHLAH KAN, ASALKAN KO BAHAGIA... AMIN... RAJIN2 KANLAH JARI SMS AKU K..

- jinggo - berkata...

apa nak cakap
uji dan abang misai nampak amat2 cantik atas pelamin - semuga hidup hari ini terus cantik.......

jangan nakal2 dalam menjalan misi dan visi...

Sunshine in the morning berkata...

waaa...so sweet kak..
jeles pown ade nh..
papehal slamat pengantin baru kak..
moga kekal abadi smpai bila2..hehe

cintaKusayangMu berkata...

congratz...sori la xdpt dtg on ur wedding day..semoga bhgia hngga akhr hyt...

cIk pEnNa berkata...

waaaaaa ujie..udah upload ye!
heheheh

DrSam berkata...

Selamat pengantin baru! semoga bahagia dan berkekalan sehingga akhir hayat.

zue berkata...

salam. selamat pengantin baru. tahniah. Moga berkekalan bahagia dunia n akhirat.. amin.

=)

eida~fatiha berkata...

tahniah..
semoga kekal ke akhir hayat..
leh join eida la skang ne.
hihihi

Ridhuan berkata...

selamat pengantin baru.. have a happy family forever

AiE bAhRi berkata...

Lawanya kak ujie...
semoga bahagia kak..

Tie berkata...

Amboi.....

Bukan main comel dan bergaya lagi...hi hi...

Selamat Pengantin Baru, semoga kekal bahagia hingga ke akhirat nanti, insyaallah...

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang