meh klik kat sini!!!..

Jumaat, 30 Januari 2009

senyuman tuk korang...:-)

Terlebih dulu aku dengan ini nk mintak ampun gan korang semua kalau2 aku ada terlepas @ sengaja mlepaskan kata2 yg mbuat kan korang kecik ati gan aku ok..

kepada sabahat2 ku terima kasih banyak2 kerana sudi mjalinkan ikatan persahabatan ...

--> sri (sri, semoga persahabatan kita berkekalan..jgn myepi..)
--> jinggo (jinggo,thanks sbb banyak yg kita dh kongsi tuk bekalan hari esok..esok n esok..ada masa n kelapangan kita ym lagi n kita ttp kwn kan... )
--> ati (ati..jgn lupa dtg kenduri akk ek..akak nantikan kedatangan ati..rindu ati :))
--> penna (cik penna mekasih ats perjumpaan kita hr tu..arap2 tu bkn perjumpaan terakhir ek..)
--> kts (walaupun kita dh jumpa,ujie x tahu lagi nama kts ni..harap kita trus berkawan..jgn lupa dtg kenduri kat kg laksamana ek..ujie tunggu kts)
--> acu (acu..ko lah kwn aku yg paling sempoi..suka lawak giler2 mekasih ek)
--> kak tie (kak..thanks jd sahabat ujie..mekasih banyak2)
--> khairul (mekasih ek mjadi teman blogger)
--> duan (duan..ujie x sempat nak jawab tag tu..he3..hutang dulu ek...)
--> daz (daz..rindu ler..da lama x mjenggah umah tu he3)
--> drSam (thanks ek,selalu myinggah sekali gus dh jd kawan ujie :))
--> cacen (cacen..mekasih jd sahabat akak..jadi la cikgu yg baik ek)
--> ery (ery ada masa kita ym lagi..tukar2 pgalaman kerja baru ti ek..good luck!!!)
--> wan (mekasih jg kawan akk..)
--> one z (one z..tunggu ujie call ti..insyallah ada rezeki ujie akn panjat gunung tu...)
--> kapten (aku akn merindui crita lawak2 mu :-) )
--> kak yan ( kak yan...ujie luper nak send maps.ti ujie send kan kat akak ek..)
--> nuriz (mekasih jd sabahat ku)
--> sonata (sonata...senang2 sonata dtg kenduri tu ek...call ujie ti ek..klu nak datang hubungi ujie -->ABC-GEIFFAG.ti ujie bagi tahu ek..)
--> aie (mekasih jd sabahat ku)
--> dayen (dayen..blajar rajen2 ek..panjang umur kita jumpa lg)
--> eida (mekasih jd sabahat ku)
--> kuina (mekasih selalu myinggah kat blog ujie ek)

member2 yg baru megenali aku,aku ucapkan salam kenal... n korang jugak mekasih jugak sbb dh banyak kita kongsi cerita...

igat....

'Silaturahim Adalah Janji Yg Dilafazkan Didalam hati,X Bersuara,X Bertulis,X Putus,Walaupun Sudah Berpisah..X Berubah Walaupun Masa Berlalu..'

mana pon aku g aku akan igat korang semua...takut2 korang yg x igat aku pulak uwaa... ok x per..

tag2 dr korang yg aku bolm jwb tu aku mintak maaf banyak2 bkn x mau jwb tp x de masa n otak aku x berfungsi gan baik nak cari idea..maaf yer..aku akan try bayar utang tag korang tu...insyaallah..andai aku stop sampai di sini..aku minta korang halal kan je la ek he3...

korang yg berkesempatan...sila la dtg ke majlis perkahwinan ku...ok...kedatangan korang di alu-alu kan..

hari ni last aku menaip coretan dlm blog ni.sbb mata aku da x leh mgadap skrin lama2 sakit mjadi-jadi..aku nk rehat kan minda,mata n badan.sebelom menjadi isteri orang..panjang umur aku akan kembali..insyaallah....

SALAM SAYANG TUK KORANG SEMUA....pasti yer aku akan merindui kalian..:-)





satu senyuman (ni nama yer senyum kambing embekkkk..) tuk korang..simpan uat kenangan tak pon korang ternak uat baka..comei kambing senyum sokmo tu tau..elok uat baka hahaha...


*ujie*

26 ulasan:

Sunshine in the morning berkata...

hehe..
ye kak..
mekaseyh..
syg akak..;DD

Yanmie berkata...

ehehe..senyum kambeng cam tu ek...tu snap sdiri ke gmbr kambeng tu..pandai lak kambeng tu tersenyum ye...ehehhe..

maps tu jgn lupa send tau...nnti x sampai lak ke kenduri nnti..ehehe..

Tera berkata...

aikk... seksinye senyuman, senyum kamben gitu!

fazemy berkata...

Haha..lawak la ujie ni. Amboi kambing tu senyum smpai ke telinga...nak naik pelamin la katakan. haha. Hepi slalu k:-)

- jinggo - berkata...

terharulah
amat terharu......
semuga uji di berkatiNya..
dan doa saya dan kami.........
Uji selamat

tadi call lin - kalau dia ajak nak juga tgk uji atas pelamin....

Tie berkata...

Hi hi...comel sangat senyuman tu...manis gitu!!

Selamat menjadi isteri yang solehah...

@cu SaYaNg berkata...

aku pelawak kah??

wei ujie,bak mai le peta umah ko
camne nk p kenduri if x de peta

Monkey D Luffy berkata...

akan kembali lg ker ni?

ONE ZABA berkata...

laaa...apesal senyuman abg kambing tu sama je ngan senyuman ujie. Kembar seiras ke itu.

::dazzLaila:: berkata...

syg ko.
rindu ko.
xkan lupekan ko.
walaupon sekadar teman maya.
persahabatan terjalin amat dihargai.
senyumlah kerna alam akan terus tersenyum pada kita.
moga kebahgiaan datang berganda menyinar duniamu..
InsyaAllah.

dayenpanthepucca berkata...

miss u too kak ujie...^_^ . semoga majlis akak berjalan dengan lancar & dirahmati Allah S.W.T . semoga bahagia hingga ke akhir hayat insyaallah...peace q*,-P

khairul onggon berkata...

Selamat.. selamat... makasih ingat ktorg sini... Jgn stop.. teruskan berblog.. ktorg tunggu.. hihiks..

~Ery~ berkata...

wawaawawawa....
hensem btol die senyum...
abis ar...
playgoat la nnti..
hahahaha...

Tie berkata...

Ujie...nanti senang datang rumah kak tie ambik award tau!!

mountdweller berkata...

Salam Ujie,

"Selamat Pengantin Baru. Semuga berkekalan ke akhir hayat"

Maaf mungkin uncle terlambat!

DrSam berkata...

menanti hari penuh debaran ye. Insyaallah jika tidak aral akan sampai meraikan bersama hari bersejarah itu.

::SRISUFI:: berkata...

salam sahabat....
sangat menyentuh rasa wish ni...lebih2 nama paling atas nama srisufi...semoga berbahagia selamanya..


nanti kita roger2 ek..


btw...miss u ujie

maza berkata...

aduhhaiii.....berguling2 terkekeh2 den menegokkan ekau tersenyum kambing tu ha.....huhuhu hahahahahha walamak wehhhh....

hehehhe

http://mazaaida.blog.friendster.com

eida~fatiha berkata...

sama2 ujie..
eida harap hubungan kita kekal sampai bila2..
amin

✖cikin✖ berkata...

//selamat pengantin baru UJIE

//dipanjangkan jodoh

//nti dapat ank comel2 yep ;P

en_me berkata...

hi akak ujie tewww.. arini friday the 13th.. ati2 dijlnraya.. salamms dr me dikejauhannnns..

azlanlin berkata...

Itulah senyuman yang tak terungkap melalui kata-kata....hehehhe

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

slamat pengantin baru!!

@LiYaNNuaR berkata...

bagaikan tpanggil tiba ke mari... rupanya... ado senyuman dari seekor kamben... sya sukakkk... ngeh ngeh ngeh...

mahu bkahwin kah?? owh... selamat pengantin baru yek... moga bahgia hingga hujung nyawa gitu...

ujie berkata...

i

~Ery~ berkata...

slamat pengantin baru kak!!!!!
taniah+congrate..hehehehe....
ery doakan kekal slamanya....
aminnnnn.....

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang