meh klik kat sini!!!..

Rabu, 30 September 2009

abg misai uat nasi gorang!!

ni muka org puasa tau (pucat je kan) he3..sehari sebelom cuti raya..perut x mau tunjuk..malu!!



tu la gambar terbaru aku he3..x nampak perut kan..entah la myb lepas puasa kot..baby x mau tunjuk..nampak slim lagi kan..kan...he3..tahun ni kami berdua x shopping beli baju raya.pakai mana yg ada je..tp raya ttp sakan.baju2 tu mak aku yg uat kn .kain ye pulak adalah hadiah dari seorang teman masa kahwin tu...terima kasih bagi hadiah kain tu. kami dah uat baju raya pon he3..


ok..cerita hari ini..

hari ni pagi2 lagi abg misai dah call aku masa aku tengah keje..kata ye x sedap hati...ye la tu kot huhu..sbb pagi tu masa nak g keje kete member yg aku tumpang tu hampir2 bertembung dengan kete yg accident. so myb la abg misai x sedap hati sbb tu.padahal aku x bagi tahu lagi pon he3..

dan balik je keje abg misai dengan rela hatinya nak masak hari ni.ye la ayg dia x makan lagi tgh hari td.boleh tahan la nasik gorang yg abg misai uat..sedap sampai aku makan 2 pinggan. haha3 1 untuk aku n satu lagi untuk baby...keyang dah ni...n time tido!!!..

8 ulasan:

- jinggo - berkata...

abang misai - buat nasi goreng pakai perencah apa tu.....
ok ke...

ujie berkata...

jinggo...

x tau la perencah pe..janji sedap je huhu..

cintaKusayangMu berkata...

ujie....bestnye mkn air tgn suami...
tu lambang kasih syg tu..

ujie berkata...

Qis..
tu la..mintak2 berpanjangan la kasih sayang tu sampai hujung nyawa..-AMIN-

@cu SaYaNg berkata...

wah...makin demand le lps nie..
lps nie sure ko cari alasan je kan nk suruh abg misai masak..hehehehe

ujie berkata...

acu...
mana ko tahu!ha3..mmg pon..
emm..aku rasa nak makan begedil daging la..kalau suruh abg misai uat agak2 sedap tak huhu..

ONE ZABA berkata...

abang misai buat baik ada makna tuuuu!!!!bukan buat saja-saja tu. ada la hajat dihati tu...wakakakaka!!!!

ujie berkata...

one z..
hajat????wahahaha...
oooh tidak!!abg misai sungguh memahami diriku ni..

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang