meh klik kat sini!!!..

Jumaat, 2 Oktober 2009

hari ni x keje...

tido mlm ku x lena mlm td sbb kaki aku kremmmm....mmg x leh bangun pagi. dah x leh bangun so x boleh la g keje.selalu ye aku gagahkan gak bangun tp pagi tu mmg x boleh. abg misai la yg tolong urut.sampai x sedar jam dah 6.30pg...pedih perut aku x elok lagi tambah dengan kaki lak sakit...dugaan betol..hari isnin ni kena g jumpa doktor lagi..tu la bab yg paling aku malas nak lalui..meletihkan tunggu lama2 kat klinik tu.

dah rasa ok sikit aku try jln..emm...ok la sikit.bila abg misai kata je nak keluar g ambik oder baju tshirt customer, aku gada-gada nak ikut..bukan pe..saja x nak manja2 kan badan ni.sakit2 pon jalan. lg pon aku bosan dok umah sorang2 huhu....kebetolan abg misai lalu dekat carrefour kepong so mengada-gada lak nak jln2 dulu sebelom ambik baju customer..abg misai ikut je selagi bini dia ni larat.kalau dah x larat@sakit baru la dia membebel...he3...dah masuk carrefour, pe la cuci-cuci mata g tgk baju baby.he3...tak tahu lak napa kali ni teringin sangat nak beli so capai la sepasang dua baju baju n barang2 lain..he3...bila dah nampak banyak2 pilihan mata pon jd rambang..semua ye nak huhu...x pe la..beli sikit2 dulu nanti cari lagi kata abg misai..ada masa dalam 3 bulan lagi nak cari semua tu..tp memandangkan kesihatan aku yg selalu x mengizinkan so tu la aku cari barang2 baby awal2 ni.

balik je terus rehat...nasib baik abg misai ada..leh teman time2 sakit mcm ni..abg misai akan sentiasa disisi bila aku perlukan ye...sbb tu aku sayang kat abg misai..cyg sesangat...

4 ulasan:

ONE ZABA berkata...

jaga sikit diri tu weiiii!!! nanti kena tahan duk dalam wad...sapa yang susah. abang msai jugak yang susah. kena tido luar wad. bawak berehat udah la.

ujie berkata...

one z..kaki ni mmg gatal nak jln je...

- jinggo - berkata...

.........
terkenang masa dulu2.........

ujie berkata...

jinggo pe yg dikenangkan tu???he3

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang