meh klik kat sini!!!..

Sabtu, 12 Jun 2010

Dah Start Keje..Happy!!!

hari ni cuti...
bermula lah kesibukan dalam hidupku..
sebelum ni aku sibuk dgn anak...sekarang aku sibuk nk kerja,jg anak,jd isteri yg memahami suami ye huhuhu...n jd ibu yg peyayang gitu...

dah 5 hari aku mula kerja di tempat baru...boleh tahan..keje pon ok.buat masa sekarang ni training sebulan dulu...2 hari lepas ada miss call dr no yg aku tak kenali...tp aku dah agak, ni mesti pasal kerja...dan semalam hospital selayang call...suruh aku start keje hari ini(sabtu)..sbb nak training dulu. masa tu aku betol2 tension ye lah nak keputusan sekarang tu jugak....secara jujur ye aku dah merajuk nak keje tempat2 macam tu...hati aku dh kat tempat keje baru ni walaupun keje ye penat sikit tp berbaloi...semua kemudahan aku dapat..abg misai x setuju aku keje kat situ..dia suruh aku keje kt hospital...emm...puas jugak la nak bg abg misai paham...keputusan ye aku teruskan keje kat TI ni...yang kat hospital tu biar la dulu..aku dh tolak. n walaupun aku da tolak jawatan tu aku tetap akan dipanggil dalam masa setahun.lagi satu kerja kat PLKN jawatan yg sama dgn kat hospitsal tu...apa yg diberitahu, nama aku akan dipanggil dalam masa terdekat ni..tu pon aku rasa aku akan tolak...n biar la aku rawat luka hati aku ni dulu..huhu..kecewa tau huhu...bukan patah semangat...cuma bengkok sikit je huhu.


apa yg penting sekarang ahmad perlu diberi perhatian sepenuhnya. ye la ahmad semakin membesar...keselamatan, kesihatan, keperluan dan kehendak ahmad harus diutamakan..dan aku sebagai ibu akan bagi yg terbaik tuk dia...


kepada suamiku...
terima kasih kerna memahami...

2 ulasan:

@cu SaYaNg berkata...

ko dah keje ke?
kat mana?

Sulamankasihabadi berkata...

acu..
aah kat texas kat u2 keramat..

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang