meh klik kat sini!!!..

Rabu, 30 Jun 2010

Oh Tidak!!!!

hari ni x keje...off duty..

1 jam yg lalu....

ahmad asik nangis je...x ma tido..nak main je...
call abg misai suruh tgk anak kejap..tolong pujuk ahmad...tgh kecoh2 tu aku pon main hentam je dail no abg misai..ye la guna fon umah kena la dail kan huhu..kali pertama tu abg misai x angkat..mmg angin la masa tu..ish..kali kedua redail...abg misai angkat...x sempat abg misai jawab..aku pon terus je sambar..huhu''b...tgk anak ni..asik nangis je x mau dipujuk...ibu nak g toilet pon x leh...'' tak tunggu pon abg misai balas cakap aku terus je letak fon...hhe3...nak dijadikan cerita...lepas ahmad dah tido, aku check la fon abg misai..cari la received calls...eh x da pn no umah kat situ..alamak....terus tanya abg misai...ada tak aku call dia tadi...ah sudah,,abg misai kata x de..patut la lambat nak balik umah...rupa ye aku tersalah dail no. fon abg msai tadi..hahahhaha..malu yer..entah sapa la yg aku call tadi..mesti dia terkejut beruk..hahhaa..ampunnnn...

lepas je kejadian tu...

fon ku pulak berbunyi...
alamak....PLKN la...nak aku start keje hari isnin ni....oh sungguh kacau jiwa aku ni...ati aku dh kat TI...nak tolak serba salah...kalau cakap dgn abg misai sah2 dia suruh keje kat PLKN tu....ah lupakan...TI kau tetap dalam ati aku ni..x ada yg lain selain TI..hahaha...lagi pon aku dh ramai kawan kt sana...

hari ni dah gaji..gaji pertama aku bekerja di TI...yahooo.com!!!

nak belanja abg misai dulu...tp malam ni abg misai n family nak tgk Aduan Rakyat(TV3)...pasal kes umah dia org yg kat Bukit Botak tu...emm...malam esok la kuar..huhu.ahmad kena la tinggal dgn mak su..sbb ahmad x leh kuar malam2...tunggu ahmad dh besar baru lah leh ibu bawak..ok...

7 ulasan:

ONE ZABA berkata...

nanti kami nonton sama....tunjuk peace tau kalau masuk tv.

- jinggo - berkata...

ahmad dah tumbuh misai ke.....

Sunshine in the morning berkata...

salam kak ujie ku syg..
wee..rindunye..
bz jga anak ye now..
hehe..
ahmad da lincah

azlin hashim berkata...

Salam ujie... mu pe khabar? lame tak dgr citer ko sampai anak ko dah besar da... tp sebenarnya aku nak cukup kan setahun baru carik ko kat sini... huhu
Weh jie, ko dapt PLKN ea? apasal tak gi? Adoyaiiiiiii

ujie berkata...

emm

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Arief Sigli berkata...

selamat (y) sedang bahagia benar nih kayaknya :)

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang