meh klik kat sini!!!..

Selasa, 19 Mei 2009

Buah Kundang



buah kundang....

mlm sampai termimpi-mimpi...
hubby kata bukan musim sekarang ni...
uwaaa...mana nak cari ni???

nampak ye tgk gambar je la uwaa...

td petang aku dah merajuk dgn hubby disebabkan buah kundang tu..bila pikir2 balik ishh...mengarut je la aku ni he3...pujuk hati supaya jgn mgada-gada sangat...huhu



pelik kan benda yg x da tu yg nak... he3...





malam td pukul 12tghmlm.aku terbangun dari tido..sbb aku terbau ikan bilis goreng..waa..sedap ye...bangun terus minta hubby nasi goreng kampung...nak x nak hubby kena gak keluar mlm2 g beli nasi goreng kampung...kecian hubby baru je siapkan keje da kena layan ayg dia..huhu...lepas mkn baru la leh sambung tido..huhu..tambah2 lah berat badan aku...hubby layan je la janji ayg dia x meragam he3..

masih segar dalam igatan malam tu...hubby x tido sampai pagi sbb teruja sangat2 bila aku beri tahu berita gembira tu pada hubby..he3..penantian hubby berhasil...

to hubby..tahu sgt2 mesti dia curik2 masuk umah ni hehehe...
thanks...thanks...thanks...
sygmu ni x pernah jemu memberi dan menerima cinta dari mu...

pada sesiapa yg tahu mana nak cari buah kundang tu bagi la tahu ek...satu selayang ni aku dah cari...tp x jumpa..uwaaa...help me!!!

25 ulasan:

Sunshine in the morning berkata...

waaa..
mengidam eh..
hehe..
tahniah kak..

nanti lau ati jmpe
ati gtaw akak ek
hehe

Yanmie berkata...

salam ujie, wah dh ada isi..tahniah2..jaga diri tau. org peknen nie mmg camtu, benda kecik pun nk merajuk..tp syiok..ehehe...

ujie, try carik buah kundang tu kat chow kit, rasanya ada kot...

~NurKasih~ berkata...

Salam Ujie,
Tahniah wat Ujie..
Aikkk adik akak ni, bnyk2 buah buah kundang gak yg dia ingin..he..he..biasala pembawak budak ni.. sib baik buah kundang kalau ngidam Keta BMW..lagi parah ayang nak carik.. Anyway kalau kat JB kan Ujie, bnyk kat area B.Pahat @ Air Hitam.InsyaAllah Ujie akan dapat buah tu, coz senang nak dpt tu.. berenti je mana2 kedai buah tanya..kot2 ade.. Akak nak tolong camner?? jauh la Ujie..kat sini buah Kiwi ade ler..Kalau akak ngidam buah kundang kat NZ ni lagi parah..he.. he..

Ujie- take Care ya..

DrSam berkata...

tanda-tanda orang mengidam tu. Tahniah. Semoga semuanya selamat.

ONE ZABA berkata...

kat Johor ada satu tempat..namanya Kundang Ulu. Cuba la kat sana. ahakkkkkk!!!cobaannnnn.....

ujie berkata...

ati...ha..kalau jumpa msj akk ek..he3

- jinggo - berkata...

he...uji...
seronok mengikuti perkembangan uji seterusnya

dah mengidamlah tu
ada sorang tu....mengidam cium bahu ketiak laki dia.....tak senonoh betul....

kepada abang misai.
sabari wak ! kerenah macam2 lagi...
sabari wak......

saya suka baca kisah Malim Kundang

ujie berkata...

kak yan..kang ujie try cari kat chow kit...he3...

ujie berkata...

he3..ahh buah lain x mau..nak buah kundang jugak...nak jugak...he3..mcm ni ke bila org mengidam??he3

ujie berkata...

dr sam...thanks...:-)

ujie berkata...

one z..betol k ada kat sana..kang penat je g rupanya nama tempat je tu..buah ye x de..huhu

ujie berkata...

jinggo...he3...
abg misai cool je.
bau ketiak laki??huhu...nasib baik ketiak abg misai x da bau..bau wangi je hihi...

malim kundang?emmm anak derhaka tu..kena sumpah jadi batu

ku tak sempurna berkata...

waduh!!

dah mengidam!!


TAHNIAH!!


kat pasar malam dah cari??
pasar malam samudera minggu lps ada.. hari rabu pasar malamnya..


kat giant takde jual ke? rasanya hari tu macam ada nampak..

cintaKusayangMu berkata...

adoi ujie...ngidam buah kundang plak ke..
manenk dicarikn tu..
buah kundang ni cmne rupenye ye??qis xprnh lak tgk..mkn lg la xpernah..

sonata anak kancil berkata...

lagi tak dapat lagi tu lah teringat2. kalau rajin merayau2 tu jumpa tu...

teringat lah dulu, ngidam buah stroberi masa anak ke 3...nasib baik jumpa kat pasaraya kl...agaknya insyaallah dah tercatat nak ke NZ...

cIk pEnNa berkata...

ujie,
umah sue x de buah kundang..mangga ada la..
nak ke?
meh le datang sini..

;)

Monkey D Luffy berkata...

berita baik ni

joegrimjow berkata...

nak satuuu

ujie berkata...

kts...
semua pasar malam da g..ni baru je lepas balik dr cari buah tu..x jumpa la...

ujie berkata...

qis..bauh kundang rupa ye mcm buah kundang...emmm...mcm mana nak terangkan ek huhu...

ujie berkata...

sonata...
dah terlebih rajin la ni sampai k KL ujie mencari huhu..

kalau stawbery x de masalah...kita call je one z kat gunung tu...he3

ujie berkata...

cik penna...
buah mangga dah selalu mkn..x mau buah lain..nak buah kundang tu jugak..nak jugak..x kira....hihi

ujie berkata...

kapten...aah..brita gembira..kapten bila lagi???he3

ujie berkata...

joegrimjow..
macam mana nak bagi satu..jumpa pon x lagi tau....klau dah jumpa buah tu..jgn kata bagi satu..bagi berkilo pon boleh he3

zulfahmi aziz berkata...

wife sy pn ngidam buah kundang jgk.merata cari smpi cow kit xdpt jgk..help me

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang