meh klik kat sini!!!..

Sabtu, 26 Jun 2010

Eh...Macam Biskut Kan...

salam...

kembali mengadap laptop ni. mcm biskut kan...kejap ada,kejap x de...bukan ye apa, sejak ahmad da pandai merangkak ni,kena la bagi sepenuh perhatian kat dia.comel sangat2 bila amad merangkak.

ibu suka tgk cyg!!!!sonok sgt2 bila ahmad dah pandai nak ikut ibu g kerja.dah pandai tegur ibu...dah pandai main sendiri...dah pandai nak g berjalan...

seminggu 4 hari ahmad kena tinggal dgn ibu...ibu g keje.time cuti nanti ibu & ayah bawak ahmad jenjalan.

dah 3 hari ibu buat kan bubur tuk ahmad...mesti ahmad suka kan.sbb ibu tgk ahmad makan sampai abis...bubur ibu letak sayur, ikan...nyum...nyum...lepas makan makan lena tido..dah keyang kan...ibu sonok bila anak ibu ktawa.mcm2 ibu belikan tuk ahmad..ibu belikan mainan.nanti bila dah besar sikit ibu belikan mcm mainan abg reza ek...lucu sangat bila ahmad dah pandai kacau mainan abg reza. bukan masa ye ahmad nak main permainan mcm tu sbb merbahaya...x sesuai tuk umur ahmad sekarang.

ha..kan sibuk sgt tu...huhu..sibuk layan kerenah anak...

ahmad dah ada kawan...igat tak abg aku yg sekali naik pelamin dgn aku tahun lepas...abg aku dh dapat baby..baby pempuan...comey.macm mak ayah dia huhu...nama ye NUR IRDINA INSYIRAH...aku x sempat nak tgk lagi.myb awal bulan depan kot..tgk sekali dgn anak abg teh aku yg akan lahir awal bulan depan nanti...sonok sgt2 sbb bertambah ahli keluarga aku(tambah 4org tahun ni termasuk ahmad) tahun ni semua beraya dkt kampung n9 so..riuh la umah malam raya tu..sonok2!!!!x sabar nak beraya..huhu..ye la mula ye aku nk beraya kat selayang je.tp disebabkan aku x mau ambik cuti lelama...so aku kena la balik kg dulu...nasib baik abg misai ok je...

cerita pasal raya ni, alhamdulillah...persiapan tuk raya dah siap...baju raya ahmad,aku& abg misai semua dah beli...ye la tahun ni nak sambut bertiga..mesti lah sedondon...wah sakan ok...raya ni ahmad mesti dah pandai nak makan kuih raya...mcm mana la ragam ye kan...huhu...

ok...crita pasal keje aku pulak...
sepatut ye aku kena training tuk sebulan...pastu ada test, eh..mcm student la pulak hehehe...ada test,ada exam...aku pulak x sampai 4 hari dok blajar, dah pandai.n uat test sekali terus Pass..pastu leh dpt stamp sendiri..leh uat keje sendiri dah...alhamdullilah...org2 sekeliling aku semua ye baik2 belaka...sudi membantu time aku memerlukan....keje x tension..sonok sesangat.

tuk teman2 yg dah lama aku x mesej bertanya khabar, maaf banyak2.bukan aku lupakan korang...korang tetap dlm igatan...yg x igat tu, x pe la.korang punya pasal la. hahahaha...

alamak....ahmad dh bangun..buntut dia bucuk...ahmad buang sisa dia la..k la sambung celoteh nanti ya...
byeeeeeeeeee

3 ulasan:

ONE ZABA berkata...

biskut pun tak macam ni...

~~>ujie berkata...

ya ka..huhu

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang