meh klik kat sini!!!..

Jumaat, 26 Disember 2008

Special Edition....

sambil dok menung2 ni...timbul lak niat di hati untuk uat tshirt seperti foto kat atas tu. desgin tu ujie ambik kat blog ni gak..hehehe..memandangkan member ujie pon dh ramai..nak la uat lain dr yang biasa..x de award..award lain kali ek..he3...kira baju ni ujie print sendiri dengan kemahiran sendiri la..so..nak bagi kat korang free mmg x larat..ramai bebenor.tunggu la den kayo...yang dh tempah awal pon ader.tp member dekat sebelah umah je la ni..emm..x mau letak harga lg..korang la yang bg harga...baju ni tanda persahabatan yang kita dah jalinkan di alam maya ni..walaupun x bersua muka,tapi ada tali silaturahim yang terjalin...kalau ujie letak 1 baju Ringgit Malaysia 8 sahaja amacam?tp korang mesti pelik kan dgn harga tu..tp itulah kenyataan yer..kalau x mau baju, buttun badge pun leh uat..emmm..korang klu ada idea,leh la kongsi..

ujie bukak order...sila2 la sapa2 yg berminat.

--> kuantiti tiada had
--> kualiti terjamin
--> yang dekat dgn ujie,leh la penghantaran percuma.yang jauh kenalah pos ek.
--> hantar email kat ujie ti ek

ctroziahmdsom@yahoo.com



*ujie*

14 ulasan:

naz ilyn berkata...

Salam...

akak boleh ambik ke ni...?? rasanya macam tak muat ler... saiz besar sikit tak der ker..??

p/s: berapa punya besar ler badan...hihihi

ujie berkata...

saiz macam biasa le..s-xxl..berminat ker naz ilyn?

pEnNa berkata...

heheh..rege nye rm8 aje ye ujie?

ujie berkata...

ye ler penna...uat sendiri jer.mahal ker?

naz ilyn berkata...

minat ler juga... kalau pakai mesti nampak 10th lebih muda...hihihi

Sunshine in the morning berkata...

leh wat borea pkai sesame tu..
hehe..

tp cam musykil je ngan harga dia kak..

ujie berkata...

naz ilyn...he3 bagus la kalau nampak muda...berminat bg la tahu...

ujie berkata...

sunshine...jgn la musykil2.kalau akak ambik kat kdai myb la mahal..ni akak printing sendiri.bermodalkan baju jer.harga special untuk member2..jgn takut la tu company akak sendiri..berdaftar tau company akak ni...kalau x caya leh masuk kat lelong.tp kat situ design lain la.

Monkey D Luffy berkata...

murah giler

ujie berkata...

luffy..naper x cayer k?hehe...

ku tak sempurna berkata...

suka suka.... min. order berapa :D

ujie berkata...

kts..brape2 pon boleh...

ku tak sempurna berkata...

dah anta e-mel...

ujie berkata...

kts...okey.

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang