meh klik kat sini!!!..

Isnin, 9 Mac 2009

HoNeyMoon

perjalanan y meyeronokkan...balik je keje hari khamis 5/3/09 aku trus ke kuantan..almaklum la..nak melawat sedara mara kat kampung hubby..walaupun aku baru kali pertama mjejakkan kaki di sana,tp enjoy...mak cik2 hubby aku mmg best..layanan terbaik untuk pengantin baru ni ahaksss...

pagi sabtu tu kami dh siap sedia nak menuju k cameron...he3..


ha..ni kami dah sampai...kat dlm bilik.he3..ops..terlupa lak pada one z http://onezaba.blogspot.com yang telah bersusah payah membantu kami untuk cari tempat penginapan....terima kasih cikgu...kat cameron ni,aku terpaksa cari balik cermin mata aku tu.(minah rabun ni selalu mgaku diri ye x rabun hehehe).sbb rugi rasa yer kalau aku x menikmati keindahan gunung ni...he3..



ni la alamat homestay untuk kami 3 hari 2 mlm tu...hehehe.syok sungguh..tanpa
gangguan..pandai one z carikan ahakss...

ok...meh layan aksi2 aku n hubby..ahakss...

























makan malam di rumah one z..nasik ayam wife dia uat sedap oooo...kalah chef hehehe...

gambar kenangan bersama family one z.....abadi dlm kenangan...


26 ulasan:

cIk pEnNa berkata...

Ujie..
x de pe2 ke tuk cik penna?
hihihi
syiokkkkkk nye!

ujie berkata...

he3..mmg syok giler..he3..

Tie berkata...

Wow ! Bestnya honeymoon dan jenjalan lagi...kak tie belum lagi honeymoon walaupun dah 16 tahun berkahwin....hubby janji nak bawak ke.....tapi belum tunai lagi...sabor je laa.....

Wan_hazel berkata...

syok kak ujie,,,xde buah tgn ke??hehehe

ujie berkata...

kak tie...sabo je la ek..ada masa leh la g honeymoon gan hubby..bila2 pon boleh g,kat umah pon leh honeymoon kan he3...

ujie berkata...

dik wan...buah tangan banyak...he3..kalau nak meh le..

ONE ZABA berkata...

kami tunggu hasil honeymoon ni lagi 9 bulan...heee..heee.

ujie berkata...

one z..jgn mharap terlalu tinggi..takut le kami ti he3..insyallah...doa2 kan la kami he3

- jinggo - berkata...

maaf uji lama tidak berurusan - sibuk sikit.
dan bukan juga nak mengelak datang kemajlis Uji.....
tumpang bahgia.
dah ada isi ke.....

kuIna Jentayutiara berkata...

honeymon tmpt sijuk.. syiok no..

sy cilok & save pic ujie ngan chekgu O.Z yer

✖cikin✖ berkata...

syok tu honeymun
tempak sejOk tu
*gelak nakal*
hehehe

DrSam berkata...

Cameroon Highlands pun menjadi tempat honeymoon pertama kami 16 tahun lalu. Memang seronok, lebih seronok kalau ada orang belanja makan nasi ayam macam you ;)

ujie berkata...

jinggo...:)(senyum penuh makna) insyallah...doa kan la kami ek..

ujie berkata...

kuina...cilok la he3...

ujie berkata...

cikin..eh..da pandai gelak nakal ek..he3..

ujie berkata...

dr.sam...he3...org yg balanja nasik ayam tu baik ati..he3...bertuah dpt kwn mcm dia ahakss...

sonata anak kancil berkata...

amboi,bukan main lagi yer...ada cite2 kat oneZ tu? ha ha ha, sure dia pun suspen kot! Sonata pernah sampai ke Taman Sedia,tapi kami dok kat sebelah ladang strawberry KHM - yang famous tu atas bukit sikit...kat2 surau...ha kat belakang tu!

@cu SaYaNg berkata...

wei..apsal senyuman ko mcm sedey je
hehehehee

dayenpanthepucca berkata...

yuhueee...sonoknya pengantin baru ~~

Mak Su berkata...

saya gi honeymoon kalu, kena segerabak. kih kih kih. macam nak pindah sekampung :)

Kipas berkata...

habes la patah dahan pokok 2...

ujie berkata...

kipas...x patah lagi dahan pokok tu...he3..kuat..seteguh cinta kami ahaksss..

ujie berkata...

mak su....elok la tu he3..meriah sikit

ujie berkata...

dayen...leh la merasa bila da kawen ti hehehe

ujie berkata...

acu..ko ni pandai je kan..mana ada sedih..kan happy tu..he3

ujie berkata...

sonata..homestay (homestay bunga raya)ujie dkt atas bukit...so nampak pemandangan tau ..cantik...oo..kalau kat surau tu ujie ada lalu kat situ he3...

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang