meh klik kat sini!!!..

Isnin, 20 April 2009

Istimewa Untuk Korang..sapa nk cepat!!

:: RULES ::
** Copy image di atas
** Tulis sebarang komen mengenai pemberiannya
** Beri kpd mana2 bloggers yg kamu suka (unlimited)

terima kasih kepada eida sbb sudi bg award kat ujie..mekasih daun keladi lain kali bagi lagi ek he3..ok..ujie rasa ada lagi award yang ujie x ambik dari korang..ampunn...aku mmg sibuk sjak bergelar isteri..pekara yg perlu di dahulukan aku dahulukan..takut2 ada lak yg berkecil hati...suami perlu diutamakan..he3


ok sekarang aku lak bagi kat korang..tp aku memerlukan khidmat posman untuk membantu aku merealisasikan niat ku ni..he3..



disbbkan aku mgunakan khidmat posman, so dah tentu aku memerlukan alamat korang kan.he3..uat masa sekarang aku akan mula poskan kat korang yang ada bagi alamat rumah pada aku...he3..so, sapa2 yang ada terima sesuatu yg pelik jgn panic...buka sampul surat tu dengan senyuman yang paling manis he3..n simpan sebagai tanda persahabatan...

p/s: sapa2 yang nak....., sila isi borang permohonan...sebelum tarikh tutup penyertaan... bagi alamat je..he3..sementara stok masih ada...(special edition - 10 sahaja) setakat ni aku ada 3 alamat je..tinggal 7 lg..cepat!!sapa cepat dia dapat...

20 ulasan:

sonata anak kancil berkata...

Yang ke 4, salam - nak hantar apa? nak rebut peluang emas ni , sedia menunggu - alamat dah ada kan? hantar jangan tak hantar!!!

cIk pEnNa berkata...

yes...yes..yes..!
cik penna tergolong dlm 3 yang terawal!
huahhahaha

;)

ujie berkata...

sonata..alamat sonata ujie dah ada..jgn risau..sonata puya dah ujie siapkan awal2 lagi he3..tergolong dlm 3 yang terawal he3

ujie berkata...

cik penna..alamat cik penna pon ujie dah ambik td..sok insyallah ujie akan poskan..tunggu dpn pintu umah ti tau he3

cintaKusayangMu berkata...

nk gak...hehehe..utk darwishes msti special kn..lg2 utk mummy dia..lg la special..
klu ssh nk pos ke umah..meh dtg umah parents mummy qis 3 mei ni..ader kenduri cukur jmbul utk si kembor..dtg ye...

ujie berkata...

qis..mcm mana nk datang..x bg alamat yer he3..

khairul onggon berkata...

Hehehe.. makasih ujie.. saya amik cepat2 pagi2 nih hehehe :)

@cu SaYaNg berkata...

masih ada peluang utk aku ke?
hahahha

ujie berkata...

khairul...nak tak?kalau nak kena bagi alamat..he3

ujie berkata...

acu..ada..bg alamat ko cepat..

::dazzLaila:: berkata...

err kat mana nk tgglkan alamat...
errr nak gak....
kasik kat emel muleh ke?
lalala

ujie berkata...

cik dazz.. lupa lak he3...ok bagi dkt ctroziahmdsom@yahoo.com

cintaKusayangMu berkata...

ujie..ku dh email ke kamu address ku...

ujie berkata...

qis..ok...

kuIna Jentayutiara berkata...

cukup dak lagi....

dah berat nanti mr server tak larat nak usung

™سوفي berkata...

hehehe

yang pasti sri yg 1st


;)

sonata anak kancil berkata...

kwang3....Yesssssss!!!
Bestttttttttttttttt!!!

ujie berkata...

kuina..he3..

ujie berkata...

sri...bak meh alamat ye...he3

ujie berkata...

sonata..amboi suka ye dia..tunggu je la depan pintu...dah poskan t/h td

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang