meh klik kat sini!!!..

Khamis, 15 Januari 2009

Award




1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.
cik penna yang comel gitu he3.blogger k-2 yang aku jumpa.ti kita jumpa lagi ek..minum cendol sedap2 he3...
mekasih ler bg award ni.. emm...cuba le jwb sbb ujie lemah betol nak jwb benda2 gini..huhu..


3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya.
-aku adalah generasi jowo..dilahirkan di johor n sekarang jowo+nogori sbb aku dh menetap di n9 selama 25thn...
-org yer biasa2 jer n selalu happy..n rasa yer mudah didekati.
-suka berkawan bagi mereka yang sudi berkawan n aku sangat mhargai nilai persahabatan.. sbb tu aku sdih bila kawan lupa kawan..uwaaaa..
-aku dikatakan pemanis keluarga..he3..(sbb aku ada kilang gula.ha3)
-aku anak bongsu perempuan yang paling manja(perasan he3)manja terutama ye dgn abg misai..ahaksssss..
-aku sayangkn (family&kawan)terutama abg misai..he3
-aku x suka bergaduh.tp suka melawan ckp he3..(mangsa ye adalah along aku sbb dia tu cikgu..cerewet gak la dia tu.he3.tp lawan sikit2 jer x leh lbih2 hormat gitu he3)
-aku pantang bila ada org biadap.atau erti kata lain x berbudi bahasa...
-hobi aku berangan,berangan n terus berangan..he3... (berangan aku biasa yer akn jd kenyataan he3)
-n aku la org yang paling kurang antibody...selalu tumbang he3. kcian abg misai ti.huhu...

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda:
-aku x tahu ler nak bagi sapa..
p/s: korang yang sudi ambik award ni sila2 la jgn segan2..x yah bayar pon..he3
tag dr sri n wan ujie akan jwb..tunggu ek hehehe..sabar tu kan sebahagian dr iman..:)


*ujie*

10 ulasan:

BurungBelatuk berkata...

cantek la...mekaseh...he2,dgn muke xmalu g ambik...bleh ye...

ujie berkata...

huhu...burung belatuk..bagus2 ambik la..ujie x minta bayar pon..he3

::SRISUFI:: berkata...

Salam cik ujie....hehehehe finally ujie jwb gak tag tu ek...

ujie...order baju tu 3 k.nanti sri bgtau saiz...

ujie berkata...

sri..oriat.ti bagi tahu ek..

ONE ZABA berkata...

Hampir-hampir jadi wong jowo tapi tak de rezeki. Jadi peminat mee jawa je la .

alif-mikail berkata...

apsal koi tak dapat ha?

ujie berkata...

one z..wa..mee jawa pon jd la ek..hehehe

ujie berkata...

alif....ujie x phm pe tu?pening2

khairul onggon berkata...

Kmk dah dapat dari kawan... mala jak kenak tag owh...?

ujie berkata...

khairul..huhu..tahu x per

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang