meh klik kat sini!!!..

Rabu, 28 Januari 2009

model kecik...

jom layan budak kecik ni..







nama penuh : zulaika kristina bt zulkiflie
panggilan : ika
tarikh lahir : aku x tahu he3 lupa taya lak
tempat lahir : selayang
tinggi : x sempat nk ukur lak
berat : x de penimbang..he3
hobi : megacau aku...
makanan kegemaran : nasik lemak (siang malam nasik lemak yg dia cari)
cita-cita : nak jadi gadis melayu macam aku ahaksss...(dia ni selalu curi2 pakai tudung aku he3)
kejeyaan: belom berjaya he3...tunggu abis sekolah ti ek..kita tengok pe jadi kat dia ni he3..
jurugambar : ujie
lokasi : white house (kedai mak mertua aku ler)
p/s: gambar kat ats tu gambar anak aku..he3 (anak buah abg misai ler ahakss..)mgaku anak sendiri lak kan he3..


*ujie*

20 ulasan:

@cu SaYaNg berkata...

aku tau aaa
ko dh x sabar nk buat anak
hahahahaa...tu yg suka2 je nak
ngaku anak org tu anak ko...
muahahhaaa....

jgn marah no...pengantin x leh marah2
nanti ilang seri
cayang ujie >:D<

Yanmie berkata...

ehehe...ingatkat white house mane ler td..ngeh..ngeh..kot2 leh jumpa ngan Obama..hahaha..apepun adik Zulaikha nie mmg comei...

ujie berkata...

acu..he3..aku x marah tp aku suke ler..hahaha..

pe nak uat..arap anak org la dulu kan he3..

ujie berkata...

kak yan..he3..tahu x per..white house ni mcm2 org yg suka lepak..ahli2 politik pon suka sesangat dok situ..sembang2 he3...comei ker..he3..tp comei ujie lagi kot..hahaha perasan pulak..

ONE ZABA berkata...

haaa...haaaa..kita tunggu kemunculan anak ujie lak. camano la agak aaee ruponyo. bermisai ko berjangguit.

ujie berkata...

hehe..one z..tu tunggu ler..he3...insyallah

- jinggo - berkata...

memanglah macam tu : belum dapat.apa aja yg ada kaitan dengan abang misai semua suka.....nak ambil hatilah tu...hu...hu...

ya allah : cepat2 dapat anak budak uji ni..kesian dia....

maza berkata...

Pandai ujie snap gambo....mcm comel jer anak kucing tu kan....

huhuhuu

http://mazaaida.blog.friendster.com

ujie berkata...

jinggo...AMIN....YA ALLAH PERKENANKAN LAH DOA SAHABAT KU INI....AMIN

ujie berkata...

maza...he3..mekasih2..comel mcm tuan yer kan kan .he3

Mak Su berkata...

mesranya dia ngan kucen (slow slow balik, sebab geli kat kucen)

:D

ujie berkata...

mak su..he3..geli gan kucing rupe yer he3..

Tie berkata...

Ooo...tak sabar nak anak, ekk...hi hi...bersedia untuk mabukkan diri!!

dayenpanthepucca berkata...

ohoho pandinya posing. teringat zaman kanak2ku dulu <--- perasan comel. hik3...

ujie berkata...

kak tie..he3..tu dah semesti yer..he3..

ujie berkata...

dayen..budak tu la bakal model yg tak berjaya ahakss...

cIk pEnNa berkata...

uihh..model nye!
hihih
tapi..
adehh
ada kucing la..
cik penna takot kucinggggggg...

ujie berkata...

huhu..cik penna tkt kucing..he3..x rock ar he3

Monkey D Luffy berkata...

lawa adik ipar ko... hehehe

ujie berkata...

luffy bkn adik ipar ler..anak buah..he3

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang