meh klik kat sini!!!..

Khamis, 29 Januari 2009

sehari aku di balai......

ops..korang jgn salah paham ek..sebenar yer ayat tu x abis..'sehari aku di balai seni negara' ha tu baru la btol...he3..aku n abg misai ni kira org seni ler..he3..suka sesangat g tempat2 gini..dating kat sana ok gak..sunyi jer..org KL ni x suka seni kot he3...ok..jom layan...





korang rasa pe benda kat atas ni he3...

amboi..abg misai asik sgt memerhati lukisan tu sampaikan aku ambik gambar dia pon x perasan ..he3



yang ni gadis melayu terakhir ahakss...



ha..yg ni bukan ehem ek..menarik perhatian aku n abang misai..mencari maksud yang tersurat n tersirat he3..




yang ni entah sapa tah..tetiba jer nangis2 sibuk sgt suruh org ambik gambar dia...ee..x malu betol kan...he3







aku suka lukisan ni..kulit siput..

sape2 yang berani kacau org kat atas ni try ler..he3...siap sedia nak tembak korang tu hahaha..


kalau di ikut kn mmg x boleh ambik gambar kat dlm tu tp aku ni uat selamba jer ambik gambar2 lukisan tu..x perasan pak guard perhatikan aku..nasib baik ler x de pe2 he3.banyak gak la aku ambik gambar kat sana.sampai full memory fon aku tu he3...

ok..aku pon ada galery seni sendiri gak...hasil kerja tangan aku n abg misai...abg misai ni pandai uat batik tau..he..ok ti aku kongsikan gan korang ek..

p/s: sekali lagi aku pesan jgn salah paham gan tajuk n3 aku tu ek..he3..

17 ulasan:

Sunshine in the morning berkata...

hehe
wat galeri leh invite ati
moga tercapai ek
hehe..

ujie berkata...

ati.he3...insyallah..

cIk pEnNa berkata...

mati2 ingat kan kat balai polis ok..
adehhh..
ujie suspen aje!
hihih
;)

ujie berkata...

cik penna..hahaha..ujie da agak..mesti pikir kat balai polis kan he3..

sonata anak kancil berkata...

jangan cari pasal, salah sebut kang...hang tu darah manis orang kata...ni nasihat kakak yang dah lama makan garam, sampai terlebih2 garam jadi Asam Garam Kehidupan, he he he...

ujie berkata...

adoi....sonata...jgn salah paham..tajuk n3 tu x abis taip pon...adoi..he3..

x betol k yg ujie tulis tu..'sehari aku di balai...'balai kan banyak balai..balik raya pon ada..balai seni lukis tu..adoi..kembangkan fikiran anda ek he3...

Monkey D Luffy berkata...

sebab tak ramai org tu yg tak selesa pak guard asyik pandang... apakah pak guard nak cuba line? hahaha

khairul onggon berkata...

sib baik pak guard tak tangkap ujie.. hehehe.. berani..

ujie berkata...

luffy..tahu x per..pak guard tu pon hensom tau hahaha(x baik aku ni he3..hanya sekadar gurauan)

ujie berkata...

khairul..mmg x tahu kat situ x leh ambik gambar..dh puas ambik baru perasan 'dilarang mgambil gambar tanpa kebenaran' he3

::SRISUFI:: berkata...

sri juga kangen banget kat ujie...

sowi atas DIAM ini...

satu hari ujie pasti tahu sebabnya...atau biarkan saja berlalu bersama masa...



sri sedang diuji utk kesekian kalinya

ujie berkata...

sri...tabahkan ati..mana pon sri,pe jua pon sri..ujie ttp igat sri n cyg jugak kat sri..ok..:)

ONE ZABA berkata...

weiii, ujie...org dah nak kawen mana boleh jalan-jalan saja. langgar pantang larang tu. cuba-cuba la berenggang sikit. dah kawen sok...pulun le...heee..heee

ujie berkata...

he3..amboi...tu kan jalan2 g carik ilmu.ahaks.kalau berjalan berkepit kat taman bunga tu lain ler crita..sebenar yer kita org g sana cari ilham nak uat gelary sendiri ler..

kuIna Jentayutiara berkata...

pic no.7 ada kat balai jugak ker?

ujie berkata...

kuina..ader..he3..klu x caya g ler terjah kat balai seni lukis negara tu he3he3..

dayenpanthepucca berkata...

akak, saya seni2 ne lemah sikit. erm, kalau tenok gamba yang ke-6 tu mesti dah salah faham. he3...rupa2nya ada gak maksud tersiratnya erk...he2...

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang