meh klik kat sini!!!..

Jumaat, 9 Januari 2009

RuSa MaSuk KaMpUnG...



---- gambar atas ni hanya sekadar gambar hiasan jer..he3...----



yang sebetol yer rusa belaan aku yang nak masuk kampung .nama yer sama . rupa ye aje yang lain..ahaksss...



so..aku akan bercuti tuk balik ke kampung (n9) menguruskan ape2 yang patut(nak g jumpa mak andam,DJ&karaoke,hantar borang nikah,serah kad jemputan& lain-lain) n nak g melaka.sbb mak andam n DJ ambik kat melaka(import/eksport)he3....sambil tu nak pos kan sekali barang2 yang aku siap beli dr sini...


dah semesti yer aku kena ambik cuti sbb pejabat agama x bukak hari ahad..isnin tu aku kena la dengan rasmi yer mencutikan diri aku sendiri..ahaksss...pandai2 ler nak idup.klu lurus sangat sah x dapt cuti.jgn bg tahu bos aku dah ler... aku akan guna kan skill mengurat macam dlm n3 Cikgu Jinggo tu tuk mengurat bos aku (nak minta cuti jer..x lebih2 pon he3) ...ahakss....



emm..36hari je lagi he3..(dah mcm kris dayanti la pulak asik menghitung hari ajer) he3..berdebar lak..he3..tuk tu aku yang happy nak balik kampung ni aku dendangkan lagu ni tuk korang.(mcm nak raya lak ahaksss...).layannnn... byeeeee....



P/s:Penna...ujie nak turun senawang.kalau sempat kita jumpa di giant senawang....



*ujie*

16 ulasan:

ONE ZABA berkata...

rusa tu kalau sembelih buat lauk kenduri ujie nanti, ok gak...selamat masuk kampung la ujie. semoga semua urusan berjalan lancar. kirim salam kat org kampung

@cu SaYaNg berkata...

best nye ujie...
acu doa kan semua nye selamat

Mak Su berkata...

menunggu hari ya :D

Monkey D Luffy berkata...

slmt pengantin br ler

pEnNa berkata...

ujie..nak no fon!
hehehe
camne nak jumpeeeee..
;)

khairul onggon berkata...

Wah.. tarikh makin dekat ya Ujie.. semoga selamat urusan semuanya.. :)

naz ilyn berkata...

salam...

hai cik ujie... dah nak jadi bini orang ko rupanya.. patut lar akak macam terbau-bau nasik minyak ko ini... isyhh seronoknya nak kawin... dah siap ker fizikal dan mental... hi3

DrSam berkata...

Tahniah. saya doakan semoga semuanya selamat.

ujie berkata...

one z...rusa tu untuk perhiasan ajer la...he3

ujie berkata...

acu..mekasih...

ujie berkata...

mak su..aahh tunggu hari nak akhiri zaman bujang ahaksss...

ujie berkata...

luffy..mekasih gak

ujie berkata...

ha..penna..cute cik penna kita ni rupa yer he3

ujie berkata...

khairul...thanks...

ujie berkata...

naz ilyn...tgh siap sedia la ni..he3

ujie berkata...

dr.sam...mekasih bebayak

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang