meh klik kat sini!!!..

Khamis, 22 Januari 2009

Jelezzz....

aku agak jelez gan abg misai...

sbb ape????

sekarang ni mak aku kalau call sah abg misai yang dia call dulu...

eeee...jelezzz..jelez...

pe lagi kembang kuncup la idung abg misai ni...

kata abg misai, mak aku dah dapat anak baru...dah x igat anak yer ni..ee geram!!!!

hari tu masa abg misai demam,senyap2 jer mak call dia..ewah..terus baik demam dia..hehe..

nampak yer dia dah berjaya mgambil hati mak aku..
n aku kena bertindak cepat ambik ati mak dia pulak...

baru adil n saksama kan kan kan...

p/s: cara pe aku nak start misi n visi aku ni...emmmm... mcm n3 yg aku uat hari tu x menjadi he3...korang ada cadangan lain.??? bakal mak mertua aku ni x tunjukkan yg dia suka @ x suka...sama jer..he3


*ujie*

17 ulasan:

@cu SaYaNg berkata...

helo cik ujie
ko kan dah masuk kan tips2 utk pikat mak mertua dlm blog ko nie..
y not ko praktik kan apa yg ko publish kan tu
mana la tau,kot2 b'jaya

ujie berkata...

acu..tu aku tahu..tp nak mula kan tu yg aku x tahu!!!!!bkn senang nak ambik ati org ni..aku da try x leh ari tu he3

Monkey D Luffy berkata...

bagus tu.. menantu kena baik2 ngan mak mertua

ujie berkata...

he3...ye la..bkn kawen gan anak dia jer..kena kawen dan family yer sekali..

Yanmie berkata...

amboi..bertuah abang misai ujie tu ye..

ujie berkata...

kak yan..tu la pasal..ilmu pe yg di pakai pon ujie x tahu he3

ONE ZABA berkata...

buat tak tau je ujie...buat apa nak ambik hati mak mentua tu. ambik anak mak mentua je udah la. dah kawen sok tak yah la balik umak mak mentua tu.... heee...heee... racun ni)

ujie berkata...

wa...bagus betol idea one z tu ek...tu bkn menantu.tu hantu he3

::SRISUFI:: berkata...

hahahaha

praktikkan jer formula yg ujie masukkan dlm blog sendiri tu....insyaAllah mesti berkesan dan terkesan...

never ever give up my dear...


weh...mana email tu

ujie berkata...

sri..

tgh praktikkan la ni he3...susah btol nk menjadi hehehe..kena ada skill ler..

email da di hantar

BurungBelatuk berkata...

tahniah sebab ko nak kawen dah...standby tambah berat badan...

ujie berkata...

burungbelatuk..he3 kena standby berat badan jugak ke ahakss...

pEnNa berkata...

abg misai..yg tiada misai!
hahahhaa
;)

alaa..elok jua menantu baik dengan mertua!
hehehe
jgn jeles ok..
;)

pEnNa berkata...

;)

mytee berkata...

penna..kan da kata misai yer ujie dah sembur racun rumpai...x mau tgk misai tu he3...

dayenpanthepucca berkata...

he3...xbole jadi ne. cepat bertindak kak ujie. he5...

Sunshine in the morning berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang