meh klik kat sini!!!..

Rabu, 14 Januari 2009

PeNiNg....

hari ni aku di tambah2 pening lagi..



bos aku offer aku keje kat opis member dia lak..biar betol la bos aku ni..pelik la dia ni...ish2...kata yer gaji lbih n keje 5hri seminggu...adoi..pening2...



mana 1 la aku nak ni..sekarang ada 3 keje nak kena aku pilih... serba salah..



p/s: sori la korang ek..aku x de mood nak mnaip..tgh pening pilih mana 1..

*ujie*

16 ulasan:

sonata anak kancil berkata...

buat sembahyang isytikarah...

ujie berkata...

thanks sonata..insyaallah ujie uat.

ONE ZABA berkata...

masuk pilihanraya la senang...biar rakyat yang tolong undikan....heee...heee

ujie berkata...

one z..hawawawa, nak kena sekeh ni..kalau la boleh ha3

::SRISUFI:: berkata...

sehati sejiwa eh uji n sri...sama2 pening2 lalat ..

kahkahkah...

jom senyummmmmm...ilangkan segala batu loncatan ats kepala..

ujie berkata...

sri..huhu..rindu kat sri..lama menghilang ek..ujie sentiasa senyumm...:)

Sunshine in the morning berkata...

murah rezeki tu..
huhu..
papehal wat pilihan yg tepat kak..
yg penting happy..;DD

ujie berkata...

ati..ahh..akk rasa pilih gov tu..
yang penting happy

Monkey D Luffy berkata...

yg paling best le

khairul onggon berkata...

Jgn fenin-fenin.. doa byk2, semayang istikharah..

::SRISUFI:: berkata...

ujie....sri miss ujie gak...

hehehe

@cu SaYaNg berkata...

istikharah ada lah yg terbaik...

ujie berkata...

luffy..yang paling best yang sekarang ni ler..banyak sgt masa mengular..he3

ujie berkata...

khairul..yer..thanks..:)

ujie berkata...

acu..thanks....ujie dah uat keputusan yer..tunggu..he3

ujie berkata...

sri..igatkn sri da melupakan insan kerdil ni ahakss....rindu sri jugak..:)

Aku & Kamu Abadi Selama yee..

nuffnang